Moskvalased käisid Tallinnas vargil

G4S-i turvatöötajad pidasid läinud
nädalavahetusel ühes Tallinna kaubanduskeskuses kinni Venemaalt pärit mehe ja
naise, kes 3462 krooni väärtuses kaupa varastasid, teatas turvafirma.

Turvatöötajad jõudsid Moskvas elavate Eduardi ja Jelena varguse jälile pärast seda, kui leidsid proovkabiine kontrollides kaubalt eemaldatud turvaelemendid. Seejärel tuvastasid turvatöötajad videosalvestuste abil paarikese, kes läks koos kaubaga proovikabiini, kuid mõni aega hiljem kabiinist väljudes neil kaupa enam käes ei olnud. Videovalvesüsteemi abil leiti veel kaubamajas viibinud vargapaar üles ja paluti neil tulla turvakontrolli, mille käigus leiti Eduardi juurest 2740 krooni ja Jelena juurest 722 krooni väärtuses varastatud esemeid.
Põhiliselt lasteriideid, aga ka naiste rahakoti varastanud paarike pakkus tabamise järel turvatöötajatele, et kui neil lahkuda lubatakse, maksavad nad varastatud kauba mitmekordselt kinni. G4S andis vargapaari politseile üle.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised