Linnaehituse direktor: tuleb kompvekki pakkuda

Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul
on huvi korterite ostu vastu kahanenud, tihti küsitakse ka hinnaalandust, siis
tuleb tema sõnul omalt poolt ka kompvekki pakkuda.

Sügisel Tigutorni korterite müügiga alustanud Linnaehituse direktori Toomas Relli sõnul on praeguse seisuga ostu-müügilepingud sõlmitud 25 korteri puhul, kokku on kortereid majas 85. „Lõplikult on müüdud ja 25 korterit, kuid huvilisi ja kaalujaid on teisigi. Samas on Tigutorn ka teistmoodi objekt,“ märkis Relli, vihjates sellele, et Tigutorni korterit osta plaaniv inimene kaalubki rohkem ja kauem, sest tegemist pole tema sõnul tavalise objektiga.

„Kindlasti on turg jahtunud, võrreldes sellega, mis see oli 2006. aastal. Linnaehituses oli kõik tavapärane kuni oktoobri lõpuni, auk tekkis novembris ja detsembris. Kuid jaanuaris on uuesti huvi tekkinud,“ kommenteeris Relli turuseisu optimistlikult. „Loomulikult küsitakse ka hinnaalandusi. Eks me omalt poolt väikseid kompvekke ka pakume,“ märkis Relli, vihjates sellele, et nii mõnigi klient on boonusena saanud kaasa tasuta köögi või lihtsalt hinnast alla.

„Hetkel me pole plaaninud üldiselt hindu alandada, meil pole enam nii palju kortereidki käes, võib-olla langetame mõnedel korteritel hindu. Veeriku teel pole kortereid enam käes nii palju ning Tigurorn pole tavaobjekt. Tartu mõistes on see unikaalne objekt,“ kostis Relli küsimuse peale, kas Linnaehitus võiks plaanida sarnaselt YITile ka hinnaalandust ning vihjates, et YITi Raatuse projekti puhul pole tegemist nii unikaalse tööga.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised