Ameerika narkarid vedasid tšekki lunastama laiba

Kaks New Yorgi narkarit vedasid punases
ratastega kontoritoolis 355 dollarilist sotsiaalabitšekki lunastama oma äsja
surnud sõbra laipa, kirjutas Associated Press.

Alguses tahtsid heroiinisõltlased raha kätte saada niisama, aga kui neile öeldi, et ka tšeki omanik peab tingimata kohal olema, riietasid nad äsja surnud sõbra ning sõidutasid teda mööda tänavat punases ratastega kontoritoolis.

Kummalist vaatepilti märkas üks detektiiv ja küsis, mida mehed omast arust surnukehaga teevad. Seepeale hüüatasid varemgi pisipättustega vahele jäänud mehed üllatunult: "Oh jumal, kas ta on tõesti surnud?!". Politsei võttis nad siiski kinni.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised