SEB pakub ekspress välismakseid uutele valuutadele

SEB Eesti Ühispank pakub alates tänasest
ekspress välismakseid lisaks eurodele ja USA dollaritele veel kümnes
valuutas.

Uuendusena välisarvelduste vallas pakub SEB Eesti Ühispank lisaks eurodes ja USA dollarites ekspressmaksetele ka Kanada dollarites, Taani kroonides, Ðveitsi frankides, Inglise naelades, Leedu littides, Läti lattides, Norra kroonides, Venemaa rublades ja Rootsi kroonides. Samuti on võimalik teha ekspressmakseid välismaale ka Eesti kroonides.

Ekspressmaksete kasutamine võimaldab ettevõttel maksimeerida oma intressitulu ja sooritada aegkriitilisi ülekandeid oma partneritele enamkasutatavates valuutades. Ekspressmakse puhul saadab SEB Eesti Ühispank makse informatsiooni saaja pangale rahade laekumise osas sama pangapäeva jooksul. Olenevalt maksja pangast toimub laekumine kliendi kontole kas samal või järgmisel pangapäeval.

SEB Eesti Ühispank pakub soodushinnaga ekspressmakseid SEB Grupi pankadesse Baltikumis, Põhjalas, Saksamaal, Poolas, Ukrainas, Venemaal, Prantsusmaal, Inglismaal, Luksemburgis, Sveitsis, USA-s ja Singapuris.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised