4. veebruar 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mart Saa sai Rotermann Eesti juhiks

Alates 6. veebruarist alustab Rotermann Eesti juhatuse esimehena tööd senine ERI Elamispindade Kinnisvara tegevjuht Mart Saa, kelle peamiseks vastutusvaldkonnaks uuel ametikohal on lisaks juhatuse esimehe ülesannetele ka Rotermann Eesti arendavate pindade müük.

“Mart Saa on töötanud kinnisvaravaldkonnas üle kümne aasta, juhtides kaheksa aastat Eesti üht edukamat kinnisvarafirmat. Samuti on tema varasem tegevus olnud seotud just kinnisvara müügiga, mis saab olema tema põhivastutusalaks ka Rotermann Eestis,” kinnitas Rotermann Grupi juhatuse esimees Jaan Toots.

Tootsi kinnitusel on viimaste kuudega Rotermann Eesti töötajate arv märgatavalt kasvanud. “Seoses tegevuse laiendamisega on meie meeskonda lisandunud palju uusi oma ala professionaale, alates turundusinimestest, lõpetades raamatupidajatega. Alanud aasta esimeses pooles tahame luua ka senisest suurema müügimeeskonna, kuhu otsime praegu uusi inimesi,” selgitas Toots.

Järgmise viie aasta jooksul ehitatakse või renoveeritakse Rotermanni kvartalis kümme maja. Kokku tuleb Rotermanni kvartalisse 58 000 m2 korteri-, büroo- ja kaubanduspindu. Kvartalit läbivast Rotermanni tänavast arendatakse välja vaid jalakäijatele mõeldud tänav ning rajatakse ka uus linnaväljak. Rotermann Eesti investeerib kogu kvartali väljaarendamisse vähemalt 1,2 miljardit krooni.

Eelmise aasta lõpus avatud ajaloolises tööstuskvartalis asuva Rotermanni Kaubamaja rajamisse investeeriti 120 miljonit krooni ja Kruubiveskisse 56 miljonit krooni.

Mart Saa on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala ning töötanud alates 1995. aastast erinevatel ametikohtadel kinnisvaraga seotud ettevõtetes. Ta on Eesti Kinnisvarafirmade Liidu juhatuse liige ja Eesti Kinnisvaramaaklerite Koja liige.

Rotermann Eesti on 2005. aastal asutatud kinnisvaraarendusega tegelev firma, mille omanik on Urmas Sõõrumaale kuuluv U.S. Invest. Ettevõttes töötab kokku 11 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474