Avaroni kinnisvarafond kasvatab raha Venemaal

Avaron ning Koger Partnerid
registreerisid finantsinspektsioonis Avaron RED Volga Fondi, mis investeerib
Venemaa kinnisvaraturule. Fond ootab raha 6. märtsini.

Kinnine investeerimisfond Avaron RED Volga Fond tegutseb esialgsete kavade kohaselt neli aastat, kuid kinnisvaraarenduse lisandumisega võib fondi eluiga pikeneda seitsmele aastale. Minimaalne investeeritav summa ulatub 78 233 kroonini.

Avaron RED Volga ostab umbes Tallinna ja Riia suurustes linnades maad. "Meie eesmärk on osta maad, mis sobiks elamute ja segatüüpi arendusteks, taotleda detailplaneeringud ja ehitusload ning müüa krundid kolme-nelja aasta jooksul kinnisvaraarendus- ja ehitusfirmadele," ütles Kristel Kivinurm-Priisalm.

Venemaa väikelinnade kasuks räägib riigi kiire majanduskasv, kõrged toorainehinnad ning Moskvale ja Peterburile omase tarbimisbuumi levik.

Kivinurm-Priisalm lisas: "Arvestades väikelinnade väga madalat stardipositsiooni, on neil tänu tööstusele, sisemaisele nõudlusele ja riigi poolt tehtavatele infrastruktuuri investeeringutele potentsiaali järgneva nelja-viie aasta jooksul kiiresti areneda."

"Kui me esimest korda uurisime investeerimisvõimalusi väikelinnades, mis oli üle 2 aasta tagasi, oli sealne olukord üsna kehv," selgitas Kivinurm-Priisalm ajastust. Praegu on Venemaal aga algamas majandusbuum.

Avaroni kinnisvarafondi juhib Aadu Oja. Osa meeskonnast töötab Vene väikelinnas Vologdas.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised