Spetsialistid soovitavad ka praegu kinnisvara osta ja müüa

Ehkki kinnisvaraturg on jahtumas, ei pea
Eesti kinnisvaraspetsialistid toimuvat krahhiks ning soovitavad inimestel
vajadusel kinnisvara osta või müüa.

MTÜ Kinnisvaramagnaadid juhatuse esimees Enn Laansoo rääkis "Terevisioonis", et praegu tõuseb kvaliteetse kinnisvara hind, vahendas ETV24.

Arco Vara elamispindade osakonna juhataja Kersti Meri ütles, et kinnisvaratehingute maht on võrreldes eelmiste aastatega vähenenud, samuti on mitmes piirkonnas kinnisvara hind langenud. Tema sõnul on loogiline, et kuumenemisele järgneb jahenemine. Samas ei saa mingil juhul rääkida krahhist.

Küsimusele, mida peaksid inimesed praegu tegema, kas tasub kinnisvara müüa või osta, vastasid mõlemad saatekülalised, et avantürism ja spekuleerimine on turult kadumas. Seega kuni Eestis sünnib ja sureb inimesi, kuni abiellutakse või lahutatakse, saadakse pärandusi, nii kaua ei saa öelda, et on saabunud kinnisvarakrahh. Meri soovitas, et kui inimestel on praegu vaja osta uut eluaset, siis võiks seda julgesti teha. Ka Laansoo lisas, et praegu tasub kinnisvara osta ja müüa. Tema sõnul kvaliteetse kinnisvara hind tõuseb.

Nii Meri kui ka Laansoo soovitasid kinnisvara ostmisel jälgida ja analüüsida, kes on kinnisvara müüja või arendaja. On paratamatu, et viimaste aastate kinnisvaraarendustest on osa veel problemaatilised.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised