If Kindlustus maksis jaanuaris 61 miljoni eest hüvitisi

Käesoleva aasta jaanuaris maksis If
Kindlustus 61 miljoni krooni eest hüvitisi. Ettevõtte sõnul on võrreldes
eelmise aastaga klientidele hüvitatud summa kasvanud 18% võrra.

2008. aasta jaanuaris maksis If Eesti Kindlustus oma klientidele 61 miljonit krooni hüvitisi, 2409 kahjujuhtumi eest. See tähendab, et jaanuaris maksis If oma klientidele igal tööpäeval välja keskmiselt 2,8 miljonit krooni hüvitisi. Võrreldes eelmise aasta sama perioodiga on hüvitiste maksmine kasvanud 18% võrra. Mullu jaanuaris maksti hüvitisi 52 miljonit krooni eest.

Soojadele ilmastikuoludele vaatamata juhtub endiselt kõige rohkem õnnetusi liikluses, enim kahjusid ning suurimad väljamaksed olid vabatahtliku sõidukikindlustuse ehk kaskokindlustuse eest. Kohustuslik liikluskindlustus ja kaskokindlustus moodustasid jaanuaris kõigist väljamakstud hüvitistest ligi 80%.

"Kahjukäsitlus autoremondifirmade kaudu on muutunud väga populaarseks. Kui 2005. aastal pöördus otsepartneri poole 3316 klienti, siis 2007. aastal juba 5054 klienti, mis teeb kahe aastaga kasvuks üle 50%,“ ütles If Eesti Kindlustuse juhatuse esimees Andres Sooniste.

Liikluskindlustuse kahjude hüvitiste väljamaksmine 2008. aasta jaanuaris jäi eelneva aasta sama perioodiga võrreldes samale tasemele.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised