Ehitusmaterjalide hiiglane tungib Eestisse

Sel suvel alustab maailma üks suurimaid
ehitusmaterjalide kauplusi - Bauhaus - Tallinnas uue ehitustarvete poe
rajamist.

Olemasolevad kauplused uut tulijat ei pelga. K-Raua ACE juhataja Aivo Krünler väidab, et nende kaubamärk on Eestis olnud juba kümme aastat ning Bauhausi turuletulekut nad ei karda ning oma konkurendiks teda ei pea.

Bauhofi tegevjuht Mart Vau on uue tulijaga rahul: „See on väga lahe, kuna see korrastab turgu ja eks siinsed suured kontseptsioonikaupluste esindajad loodavad sellest kõik võitu. Kindlasti ei ole lihtne, kui 200 kauplusega maailma TOP viies olev ehitusmaterjalide müüja siia tuleb." Kuidas aga saab Bauhofi mõjutama fakt, et Eestisse sirutuv hiiglane kannab sisuliselt sama nime Vau pikalt kommenteerida ei soovinud. „Elame näeme,“ vastas ta lühidalt. Võimalusele, et Bauhaus võtab Eestis turuliidri koha, vastas Vau järgmiselt. „Ühe või kahe kauplusega seda ei juhtu,“ rääkis ta.

Bauhaus on loodud ligi 50 aastat tagasi ning neil on 200 kaubamaja üle Euroopa. Kaubamaja pakubtooteid remondi, sisustuse ja koduaia tarvis. Tallinna kavatsetakse hakatakse kaubamaja ehitama tänavu suvel. Soomes, on neil juba neli kauplust.

Loe lähemalt: homse, 5.märtsi Äripäevast

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised