5. märts 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veskimägi: võib-olla polegi meil Eestis võrdset

Standardi tegevjuht Enn Veskimägi ütles aripaev.ee-le, et ettevõte on olnud edukas, kuna turul on tegutsetud pikka aega ning võib-olla polegi neil Eestis võrdset.

Veskimägi kinnitas, et see vastab tõele, et möödunud aastal Tallinnas avatud uuest 800 hotellitoast sisustas kõik 800 Standard. „Oleme pikka aega hotellide sisustusäris tegutsenud. Viru hotelli sisustamisega oleme tegelenud juba 90ndatest või isegi 80ndatest,“ meenutas ta.

2007. aasta head tulemused on taganud pikaajaline eesmärk ning investeeringud tootegruppi. „Meie eesmärk pole olnud järsult kasvada, ka eksporti oleme kasvatanud järk-järgult,“ ütles Veskimägi. Ta lisas, et edukust Eestis on mõjutanud ehitusbuum, kuid praeguseks on hotellide turuosa Eestis peaaegu täis.

Veskimäe sõnul on edu taganud valdkonna madalseisu ajal paindlik tootmine ja kompetentne seltskond. „Standard on tugev ühtlasi projektijuhtimises, millega on tegeletud juba viimased viis aastat, kui ka tootmises,“ lisas ta.

"Eelmine aasta ehitati paar tuhat tuba välismaal ning võib-olla polegi meil võrdset Eestis," tõdes Veskimägi, lisades, et Standardi tootmises kasutatakse väga head tehnoloogiat.

„Oleme Skandinaavias ühed tugevamad. Oleme tootnud hotellisisustust igasse Skandinaavia riiki, erinevates hotellides üle saja toa,“ ütles Veskimägi.

Ta rääkis, et kasutavad Skandinaavias uut siseviimistlus lakki, mis vastab euro direktiividele. „Ka Ida-naaber huvitab meid,“ märkis Veskimägi. Mullu sisustati Moskva hotellides 700 tuba.

"Pole olemas stamptoodet, kõik hotellid on unikaalsed. Me ei tooda hotellidesse ainult tube vaid ka administratsioone ning muid ruume," ütles ta.

Veskimägi ütles, et eelmise aasta auditeerimiseelne kasum oli 17 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474