Hiigelrööv koorub rahapesu kaudu

Politsei arreteeris iirlasest mehe,
süüdistades teda rahapesus seoses 2004. aastal 37 miljoni eurose pangarööviga
Põhja-Iirimaal, mille jäljed viitavad IRA-le.

Vahistamine ja tänane süüdistus on esimene läbimurre uurimises pärast politseireide rahapesus kahtlustatavate jälil Iirimaal Corkis kolm aastat tagasi, kirjutas Associated Press. Toonaste üritustega said võimud kätte 3 miljonit eurot röövitud sularahast, peamiselt Briti vääringus, kuid siiani polnud ühtki isikut asjaga ametlikult seotuks tunnistatud.

Belfasti Northern Banki keskvarahoidlast Belfasti kesklinnas viidi 2004. aasta detsembris minema 37 miljoni euro väärtuses sularaha, võimud süüdistavad selles rühmitust IRA (vägivaldseid meetodeid kasutavad iiri rahvuslased).

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised