4. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Avaron müüs kinnisvarainvesteeringute äri Koger Partneritele

Varahaldusettevõte Avaron otsustas müüa ettevõtte kinnisvarainvesteeringute äriliini ehitus- ja kinnisvaraarendusfirmale Koger Partnerid ning Avaroni kinnisvarainvesteeringute eest vastutavale partnerile Aadu Ojale, teatas firma.

„Otsustasime Avaronis keskenduda areneva Euroopa aktsiafondidele ning müüa kinnisvarainvesteeringute osa Koger Partneritele ning Aadu Ojale, kes jätkavad investeeringute tegemist Baltikumi, Venemaa ja SRÜ turgudel,” teatas Avaroni juhtivpartner Kristel Kivinurm-Priisalm.

Kivinurm-Priisalmi sõnul on peale viimaste kuude hinnalangust suur osa Kesk- ja Ida-Euroopa börsiettevõtteid jälle väga soodsatel hinnatasemetel ning Avaron näeb eeloleva kolme-nelja aasta perspektiivis aktsiaturgudel olulist tõusupotentsiaali. Avaron keskendub väärtusinvesteeringutele väikese ja keskmise suurusega börsiettevõtetesse.

Aadu Oja selgitas, et Venemaa-suunaline RED Volga investeerimisprojekt käivitatakse koos Koger Partneritega algselt kinnise investeerimisettevõttena, kuhu kaasatakse raha suunatud võlakirjaemissiooni teel. Investeerimisfondi struktuuri esialgu ei kasutata, kuid kui esimesed projektid on käivitatud, võidakse teises etapis avaliku investeerimisfondi struktuuri juurde tagasi tulla. RED Volga projektiga on plaanis teha kinnisvarainvesteeringuid Venemaa väikelinnades.

Aadu Oja sõnul on RED Volga võlakirjaemissiooni osas investorite huvi praegu summas 3 miljonit eurot. Esimese emissiooni käigus võidakse maht kasvatada kuni 10 miljoni euroni. Projekti investeerimisstrateegiat jäävad juhtima Andres Koger ja Aadu Oja.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474