Rebane: ehitaksin praegu, kuna tegemist on tellija turuga

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu
tegevjuht Enno Rebane ütles aripaev.ee online-intervjuus, et tema
ehitaks praegu mitte aasta pärast, kuna praegu on võimalik ehitajat valida.

„Kui valmisolek olemas, siis mina küll ehitaksin praegu maja, kõigepealt sellepärast, et kevadel on hea ehitama hakata (loomulikult kui projektiga ja bürokraatiaga kõik korras oleks) ning sellepärast, et praegu on võimalik ehitajat valida ehk tegemist on tellija turuga,“ vastas Rebane lugeja küsimusele, kas ehitada maja praegu või pigem aasta pärast?

„Kena oleks maja ehitada siis, kui ollakse selleks valmis - s.t on olemas selge arusaam, mida soovitakse, kellelt vajalikku nõu saada, kuidas ehituse käiku (ja ehitusmaterjalide kvaliteeti) kontrollida jne,“ lisas ta.

Loe täispikka intervjuud siit.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised