Tööõnnetuse põhjustaja sai tingimisi karistada

Narva kohtumaja kohtunik karistas tingimisi
vangistusega ehitusel ohutusnõudeid eiranud projektijuhti, kelle tegevuse
tulemusel kukkus töömees tellingutelt surnuks.

Viru ringkonnaprokuröri Irina Karo sõnul ei viibinud tol päeval objektil vastutavat töötajat – projektijuhti, kelle tööülesannete hulgas oli töö korraldamine ja ohutustehnika nõuete täitmine. "Ehitustellingud olid komplekteerimata, polnud luuke ega redeleid," selgitas prokurör SLÕhtulehe.

Süüasja arutanud Viru maakohtu Narva kohtumaja kohtunik karistas projektijuhti töötervishoiu- ja tööohutusnõuete eiramise eest, mille tagajärjel põhjustati surm, aasta ja kuuekuulise vangistusega tingimisi.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised