Äripäev: Ehituse ABC müügihinnaks miljard krooni

Äripäeva hinnangul teenivad Ehituse ABC
kaubamärgi omaniku Famar-Desi omanikud müügiga ligi miljard krooni.

„Suurusjärk on õige,“ ütles ettevõtja Koit Uus, kes läbi oma firma kuulub Famar-Desi omanikeringi. Uus on EKE Investi üks suurimaid aktsionäre. EKE Invest omakorda on ASi Desintegraator suuraktsionär ning viimasele omakorda kuulub pool Famar-Desist.

Uusi hinnangul jäi müügitehing küll natuke venima, aga siiski õnnestus ettevõte müüa maha müüja jaoks soodsal ajal. „Paras aeg on edasi minna,“ lausus Uus, kelle hinnangul oli Famar-Desi näol tema jaoks tegemist hea investeeringuga.

Eesti suurima ehituskaupade jaemüüja uue omaniku võimalikke samme siinsel turul kommenteerides lausus Uus, et tegemist on suure tegijaga, kes ei ole nii tundlik turul toimuvate kõikumiste suhtes. „Suur tegija ei pea käituma närviliselt. Ta võib rahulikult paar aastat oodata,“ rääkis Uus.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised