16. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Logistikamessil osaleja: oleme teinud juba palju kulutusi

Riigiressursside Keskuse turundusjuht Helen Klaus ütles, et logistikamessil osalemiseks on ettevõte kulutanud palju aega ning ressurssi, millest enam loobuda ei saa.

Klaus ütles, et RRK sai Eesti Expo OÜ korraldatava Logistika 2008 messi kohta esmakordse info partnerfirmalt jaanuarikuus. "Esialgu pidi mess toimuma 8. ja 9. mail ning ette teatamata muudeti messi kodulehel toimumiskuupäevi 9. ja 10. maiks. Ühtegi otsekontakti ega initsiatiivi koostööks RRK kui Eesti suurima logistikapindade omanikuga pole Eesti Expo ise üles näidanud," lisas ta.

„Eile õhtul tuli kiri uue kavaga, et mess toimub 13.-14. novembril,“ sõnas ta.

Ta lisas, et on messiga seoses väga palju aega ja ressurssi kulutanud. „Olen korraldajatega mitmeid kordi kohtunud ning üritusega seoses reklaami tellinud, millest enam ära öelda ei saa,“ rääkis turundusjuht.

"RRK-le pakutav teenus sisaldanuks lisaks osalustasule ja pinnarendile ka ekspositsiooni kujundust ja teostust, kogukulu jäänuks alla 100 000 EEK-i. Üks kuu enne planeeritava ürituse toimumist on teenus 100% osutamata, RRK endale võlaõiguslikke kohustusi ei võtnud ja loobus osalemast," rääkis Klaus.

Klaus tõi välja etteheited korraldajatele: valdkonna kompetentsi puudumine ja sellele tähelepanu mitte pööramine, eksitav reklaam, tugevad korralduslikud puudujäägid, ebaõnnestumise riski lükkamine osalejate kanda.

Klaus märkis, et kui novembriks on likvideeritud korralduslikud puudujäägid, siis ettevõte kaalub osalemist.

"Täna on Eestis üks arvestatavamaid logistikaeksperte Illimar Paul (SenSei OÜ), kes on aastate jooksul välja töötanud kvaliteetsed kaubamärgid nagu Logistika Aastakonverents, Seminar Laoseis, Ostujuhtimise Konverents jt. Konkurents valdkonnas olnuks tervitatav, mistõttu ootasime huviga uudset lähenemist ja kardinaalselt erinevamat kompetentsi- millisena Eesti Expo end enesekindlalt ka välja reklaamis," lisa ta.

Eesti Expo meeskond saatis eile logistikamessi eksponentidele teate, et oleme sunnitud muutma 9.-10. maini toimuma pidanud „Logistikamess 2008” korraldamise aega.

Muudatuse põhjuseks on asjaolu, et messi ettevalmistusperiood on osutunud väliseksponentide jaoks liiga lühikeseks ja seetõttu ei pea korraldaja õigeks korralduse kvaliteedis järeleandmisi teha.

Logistikamess toimub uue kava kohaselt 13.-14. novembrini Saku Suurhallis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474