Arco Vara müüb Kuressaare äripinnad

Arco Vara tütarettevõte Arco Vara
Kinnistute AS müüs Kuressaares Tallinna mnt. 77/79/Kalevi põik 6 asuva
kaubanduskeskuse. Tehingu maksumus oli 29 mln krooni ja seda ilma
käibemaksuta.

Pärast laenude tasumist on tehingust neto rahavoog 13,2 mln krooni (0,84 mln eurot). Arco Vara ei teeninud tehingust olulist kahjumit ega kasumit, teatas firma börsile.

Arco Vara kinnitab, et tehing ei ole käsitletav tehinguna seotud isikuga ja majanduslikult piisavalt suurena Tallinna börsi reglemendis esitatud nõuete tähenduses ja Arco Vara juhatuse ja nõukogu liikmed ei ole tehingust ka muul viisil isiklikult huvitatud.

Arco Vara on Baltimaade juhtiv kinnisvaraettevõte, mis laieneb Ida-Euroopa turgudel opereerides juba nii Ukrainas, Bulgaarias ja Rumeenias. Ettevõtte tegevus hõlmab nii kinnisvara vahendus-, arendus- ja ehitustegevust kui ka investeeringute juhtimist. Firmal on esindused 30 linnas ning grupis ja selle ühisettevõtetes töötas 2007. aasta lõpu seisuga kokku 664 inimest.

Arco Vara AS 2007.a. konsolideeritud auditeeritud käive moodustas 727 mln krooni (46 mln eurot), puhaskasum ennem vähemusosalusi 235 mln krooni (15 mln eurot) ja bilansimaht 3 564 mln krooni (228 mln eurot). Arco Vara aktsiad on noteeritud Tallinna börsil.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised