28. aprill 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tullio Liblik rajab Kuressaare golfiväljaku äärde ülikallid villad

Ärimees Tullio Libliku firma rajab tänavu täismõõtmetes valmiva Kuressaare golfiväljaku äärde kolm eksklusiivset villat, mille hind küünib 6 miljoni kroonini, kirjutas Meie Maa.

“Villad on arhitektuurselt lahenduselt päris huvitavad ning kavatseme nende rajamisel panustada uudsetele tehnoloogiatele,” lausus villasid rajava firma Ringi Puhkeküla OÜ juhatuse liige Ants Ink. Koos äripartner Tullio Liblikuga on neil tänavu sügiseks kavas golfiväljaku südamesse rajada kolm villat.

Ants Ink osutas, et villade ehitamisel kasutatakse ülikvaliteetseid materjale ning majade igapäevased hooldekulud peaksid olema tehnika viimase sõna kasutuselevõtu tõttu mõistlikud.

“Aastaseks küttekuluks, mis sisaldab nii kütet kui vett, plaanime umbes 8900 krooni,” ütles Ants Ink. Kokkuhoid tuleneb majade katustele pandavate valguspatareide kasutuselevõtust.

“Seega pole need villad mitte ainult kallid ja ainulaadsed, vaid ka ökonoomsed,” sõnas Ants Ink. “Püüame kasutada asju, mis täna on tehnika viimane sõna.”

Villade müügiga tegeleva A A Kinnisvara Saaremaa esinduse juht Anli Alliksoon ütles, et villade vundamendid on valmis ja seinad kerkivad. Arhitektuuribüroos Luhse Tuhal projekteeritud villad rajatakse Luige ja Merikotka tänavale. “Esialgu ostuhuvilisi veel pole olnud, kuid kavatseme lähiajal käivitada telereklaami,” sõnas Alliksoon.

Ants Ink lisas, et villade vastu on huvi tuntud, kuid konkreetselt ei saa enne midagi rääkida, kui allkirjad lepingutel all.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474