Bin Ladeni firma ehitab Araabiasse 3,6 miljardi eest hooneid

Emaar Economic City raames ehitab Bin Laden
Grupp, Dubai lähedale rajatavasse linnakusse 16 hoonet, mille maksumus ületab
370 miljonit dollarit ehk 3,6 miljardit krooni.

Emaar Economic City projekti raames, ehitab Bin Laden Grupp Dubai lähistele rajatavasse linnakusse, mida peetakse regiooni suurimaks erainvesteeringuks, 16 hoonet kogumaksumusega 370 miljonit dollarit ehk 3,6 miljardit krooni. Ehitustööd peaksid lõpuni jõudma 2009. aastal, vahendas Newsru.com.

Kõne all olev linnak moodustab eraldi linna Dubai kõrval. Projekti maksumust hinnatakse 26 miljardile dollarile (257 miljardile kroonile). Valmis linnakusse mahub elama 2 miljonit inimest ning elamispinna võivad sinna soetada nii kohalikud araablased kui ka välismaalased.

Ettevõtte Bin Laden kuulub nn maailma esiterroristile Osama Bin Ladeni isale, šeik Muhammed Bin Laden.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised