Ehitusgigant osaleb Saaremaal väikehankel

Ehitusgigandi Skanska EMV osalemine
väikesemahulisel Aste küla vee- ja kanalisatsioonisüsteemide rekonstrueerimise
hankel on spetsialistide hinnangul märk ehitusturu jahtumisest, kirjutas Oma
Saar.

“Suurte tegijate osalemine näitab meie jaoks momendil seda, et ehitustööd on ka mandril vähe,” ütles Kaarma valla ehituse peaspetsialist Peeter Arikas, kelle sõnul maksavad Aste trassitööd kaheksa miljoni krooni ümber. “Seni pole mandri firmad 10–15 miljonilise hanke puhul Kuressaare linnas või mujal Saaremaal mingit huvi üles näidanud,” teadis Arikas.

Samas võib suurfirma Saaremaale meelitada asjaolu, et teadaolevalt on Saare maakonna veemajanduses sel aastal ette näha mahukaid töid ning firmal võib tekkida võimalus töötada üheaegselt mitmel objektil.

Skanska EMV AS Insenerehituse Divisjoni direktor Andres Aavik ütles Oma Saarele, et terves Skanska kontsernis on alati olnud tööde portfellis ka mingi osa väiksemaid töid, mida teostatakse oma jõududega.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised