2. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facio võitis taas Tallinna ehitushanke

Raepressi teatel hakkab Vabaduse väljaku alla parkla rajamiseks eeltöid tegema taas Facio Ehitus, mis paistab olevat Tallinna linna peamine hangetevõitja.

Facio Ehitus on ainuüksi viimase kuu jooksul võitnud Tallinnas korraldatud riigihanked 143 miljoni kroonise munitsipaalmaja ja 25 miljoni kroonise lasteaia ehituseks ning suure osa Nõmme kanaliseerimiseks. Nüüd siis sai ettevõte lisaks Vabaduse väljaku ala tehnovõrkude ümbertõstmise tellimuse, mis läheb maksma 39,6 miljonit krooni.

Töödega alustatakse esmaspäeval, 5. mail.

"Sellega juhatame sisse Vabaduse väljaku esindusväljakuks kujundamise," ütles abilinnapea Deniss Boroditš. Töid alustatakse Kaarli puiesteelt kahe sõidusuuna vaheliselt haljasalalt, seega esialgu liikluse piiramist ja ümberkorraldamist nende töödega ei kaasne."

Tallinna Kommunaalamet sõlmis Vabaduse väljaku tehnovõrkude ümbertõstmise riigihankel viiest pakkujast parima pakkumise teinud Facio Ehituse ASiga lepingu 2. mail. Töö peab valmis saama 30. juuliks "Riigihanke võitmise ja lepingu sõlmimisega võttis Facio Ehituse AS endale kohustuse tõsta ümber side- ja elektrikaablid, vee- ja kanalisatsioonitrassid ja gaasitrassid, rajada tunnelkollektor ning kaeve- ja paigaldustööde lõppedes teekatted taastada," ütles Boroditš.

Ajal, mil muudel ehitusettevõtetel kuigivõrd hästi ei lähe, teatas Facio Ehitus märtsis oma auditeeritud majandustulemused, mille kohaselt oli ettevõtte möödunud aasta käive 940 miljonit krooni ja tulumaksueelne kasum 77 miljonit krooni. Käive kasvas võrreldes eelmise aastaga 33%.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474