GSMvalve hakkab ärikliente püüdma

Peamiselt kodududesse juhtmevabasid
valvesüsteeme paigaldanud GSMvalve, läheb Eestis ja Lätis ka ärikliendi
turule.

Peale tavapärase varguse ja tulekahju funktsioonide, on uuel tootel ka SMS teavituse võimalus, teatas firma. Süsteemi saab panna kuni 8 mobiiltelefoni numbrit, keda peale tavapärase häireinfo, saab teavitada ka sellest, millal alustati ja lõpetati kontoris töö (deaktiveeriti ja aktiveeriti valvesüsteem).

Vajadusel saab mugavalt mobiiltelefoniga küsida valvesüsteemi staatust, süsteemi valvestada ja valvest maha võtta. Toote standardhind algab 6500 kroonist ning kuumaks on kõigest 150 krooni kuus.

„Meie kliendid on GSM kodu- ja autovalve väga hästi vastu võtnud. Tooted on leidnud turul eduka positsiooni ning see on meid ajendanud mõtlema uusi lahendusi ka äriklientidele”, ütles GSMvalve OÜ Baltikumi juhatuse liige Risto Eelmaa.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised