Nordea hakkab Rakvere Põhjakeskust finantseerima

Kobe Gruppi kuuluv investeerimisettevõte Kobe Asset
5 sõlmis 6. mail Nordea Pangaga Rakvere Põhjakeskuse finantseerimislepingu,
teatas ettevõte

Põhjakeskus valmib käesoleva aasta septembriks nagu planeeritud, teatas Kobe Investments’i nõukogu esimees Veljo Kuusk.

Kuuse sõnul on keskuse ehitustööd graafikus ning Virumaa suurim kaubanduskeskus avab uksed septembrikuus. Keskuse suurima ankurrentnikuna alustab septembris kauplemist Rimi Eesti Food AS, kes avab Põhjakeskuses oma hüpermarketi. Teise suurema ankurrentniku – K-Rautakesko kauplus alustab tööd 15. mail.

Veljo Kuuse sõnul tulevad keskusesse lisaks hüpermarketile ning suurele ehitus-, remondi- ja sisustuskauplusele veel suuremaid ja väiksemaid kaupluseid ning teeninduspunkte. Kokku on üle 80 rentniku, näiteks Euronics, Seppälä, Ideaalkosmeetika, Lindex, Hansapank, Sportland, Evelekt, Novalux, Walking.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised