Aivar Tuulberg: arendada tuleb ökonoomsemalt

Rand Tuulberg Grupi nõukogu esimees
Aivar Tuulberg ütles aripaev.ee-le, et kui suur ehitusfirma nagu YIT arendusega
alustab, siis on projekt kindlasti ka läbimõeldud ja edukas.

Tuulbergi sõnul on küsimus eelkõige asukohas ning selles, kas ehitus on piisavalt ökonoomselt tehtud. "Väga hea asukoht on põhiküsimus," rõhutas kinnisvaraärimees mitu korda. Tuulberg avaldas veendumust, et YIT kortereid saadab müügiedu. "Targad mehed, suur ettevõte, küllap neil on ülevaade, mida teha," märkis ta.

Samas möönis Tuulberg, et ehituse hind on langenud osas sektorites kuni kolmandiku võrra. Siiski ei olnud ta nõus, et see tähendaks, nagu oleks uute majade hinnad sellepärast automaatselt kolmandiku võrra madalamad. "Lihtsalt ei saa teha enam taolisi kõrgelennulisi projekte nagu varem, tuleb ehitada ökonoomsemalt ning valida kohta," sõnas ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised