Ehitusmaterjalide tootja: konkurentsivõime kasvab

Saint-Gobain Ehitustoodete tegevjuht
Hillart Kala ütles aripaev.ee-le, et kuigi Eesti on konkurentsivõime edetabelis
langenud, siis ehitusmaterjalide sektoris on konkuretsivõime hoopis
kasvanud.

Kala märkis, et ehitusmaterjalide tootmisel paneb hind kõik paika. Kuna ehitussektor on saanud seoses majanduse langusega suure löögi, tuleb ettevõtetel hoopis rohkem pingutada ning teha turu parimaid pakkumisi.

Ta meenutas, et kui mõni aeg tagasi sai tellimuse see ehitusmaterjalitootja, kellel oli võimalik tol hetkel kaupa tarnida, siis nüüd on kõik muutunud. Ühele objektile konkureerib mitu tootjat ning konkurents on väga tihe. Kala hinnangul sunnib see kvaliteeti tõstma, mis kahtlemata parandab konkurentsivõimet.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised