Viljar Arakas naaseb oma liistude juurde

Endine Arco Vara tegejuht Viljar Arakas
hakkab juhtima Olari Taali, Hannes Tamjärve, Peeter Männi, Arti Arakase, Jaan
Pillesaare ja Olav Miili asutatud ärikinnisvarale keskenduvat
investeerimisfirmat EfTEN Capital.

„Igaüks saab naasta oma liistude juurde,” lisas Arakas. „Minu liistudeks on kinnisvara.”

"Oleme esialgu huvitatud ainult rahavooga ärikinnisvaraobjektidest nagu bürood, laohooned, kaubanduspinnad ja hotellid. Meil on tugev usk siinsesse ärikeskkonda pikas perspektiivis ning ärikinnisvara on selle lahutamatu osa. Isegi kui lühiajalises vaates valitsevad turul pigem langustrendid, saame teha pikema perspektiiviga investeeringuid ja see annab võimaluse langeval turul võita,” ütles Arakas.

Ettevõtte asutajad moodustavad EfTEN Capital nõukogu, mille esimees on Hannes Tamjärv. Tema sõnul ühendab ettevõtte aktsionäre arusaam, et saabumas on õige aeg kinnisvarasse investeerida. „Lähtuks põhimõttest, et mida raskem aeg, seda huvitavam aeg,” kommenteeris ta.

EfTEN Capitali aktsiakapital jaguneb pooleks kuue asutaja ja tegevjuhtkonna vahel. Aktsiaselts hakkab juhtimislepingu alusel juhtima paralleelselt asutatud EfTEN Kinnisvara ASi investeeringuid, mis hakkab haldama erinevaid soetatavaid kinnisvaraobjekte.

Viljar Arakas lahkus jaanuaris Arco Vara juhatuse esimehe kohalt, samuti on Arco Vara nõukogust lahkunud ettevõtte asutaja Arti Arakas. EfTEN Capitali asutajate sekka kuuluvad veel Hoiupanga ülesehitaja Olari Taal, puidutöötlusfirma Sylvesteri üks asutajaid Peeter Mänd, kinnisvaraettevõtja Olav Miil ja tarkvarafirma Helmes looja Jaan Pillesaar.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised