19. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

NCC Ehitus kasvas vuhinal

Skandinaavia ehituskontserni NCC kuuluv NCC Ehitus AS jätkas mullu kiiret kasvu, kinnistades oma positsiooni ehituse peatöövõtjana ning suurendades käivet ja kasumit.

NCC Ehitus ASi 2007. aasta konsolideeritud ja auditeeritud majandustulemuste kohaselt suurenes ettevõtte käive 59,7 protsenti, ulatudes aasta lõpuks 696,2 miljoni kroonini, teatas ettevõte. Firma teenis kasumit 117,5 miljonit krooni, mida on 76,8 protsenti rohkem kui 2006. aastal.

NCC Ehitus andis 2007. aasta lõpuks tööd 63 inimesele.

NCC Ehitus rajas mullu Vana-Kuuli elurajooni ja sinna juurde kuuluvat tänavat ning Rabaküla korterelamuid. Ettevõte alustas ka Tallinnas Tartu maanteel asuva Scala City ärihoone ning Peterburi tee ja Osmussaare tee vahelisel alal Lasnamäe Ärimaja ehitusega. Lisaks lõpetati Messiehituse ja Arco büroohoone ehitus.

NCC Ehituse juhatuse esimehe Toomas Aak ütles, et suutis ettevõte ehitusturu jahtumise ja tihenenud konkurentsi tingimustes jätkata senist kasvule orienteeritud strateegiat, kaotamata seejuures kasumlikkuses.

„Viimase aja arengud on tekitanud ehitus- ja kinnisvaraturul olukorra, kus kliendid eelistavad selgelt suuri ja usaldusväärseid peatöövõtjaid, kes suudavad tagada tööde kvaliteedi ja tähtaegadest ning eelarvest kinnipidamise,“ märkis Aak.

Eestis 12 aastat tegutsenud NCC Ehitus on projektijuhtimisfirma, mis pakub peatöövõtu korras kõiki ehitusega seotud teenuseid, alates planeerimisest, projekteerimisest ja ehitamisest kuni hoonete haldamise korraldamiseni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474