20. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vara: tahame Elionilt Viasati edastamise eest õiglast hinda

Viasati juhatuse esimehe Toomas Vara sõnul ei ole Viasat nõus müüma Elionile teemapaketti endise hinnaga ning nõuab Elionilt õiglast hinda.

Möödunud reedel potsatas Elioni klientide postkasti kiri, milles teatati, et alates 1. juunist ei ole enam Viasati teemapaketi võimalik Elioni võrgust vaadata. Põhjuseks tõi Elion, Viasati ühepoolse otsuse lõpetada leping ennetähtaegselt.

Viasati juhatuse liige Toomas Vara tõdes, et tõenäoliselt ei ole Viasati teemapakett juuni algusest enam Elioni võrgus nähtav. Vara sõnul teavitas Viasat Elioni hinnamuutusest juba kaks kuud tagasi, millele viimane on siiani ülesnäidanud väga leiget suhtumist. „Pakkumine, mille Viasat Elionile tegi, ei sisalda mitte lihtsalt uut hinda vaid ka senisest veidi teistsugust müügi ülesehitust ja kanalite pakendamise strateegiat. See tähendab, et meie pakkumises on sees ka kolmandate osapoolte kanalid,“ rääkis Vara.

„Kaks kuud tagasi alustasime Elioniga uusi hinnaläbirääkimisi. Oleme teinud mitmeid pakkumisi, millele oleme saanud ühelauselisi e-maile „ei sobi,“ rääkis Vara.

Vara sõnul suuremat osa Elioni klientidest vaidlus ei mõjuta, sest Viasati paketti on nendest seni ostnud vaid suhteliselt väike osa. Juhatuse liikme sõnul puudutab muutus aga eelkõige neid, kes Elioni vahendusel Visati vaatavad või on plaaninud sellega liituda.

Küsimisele, kui tõenäoliselt kaob Viasat Elioni võrgust lubatud 1. juunil, vastas Vara, et praeguse seisuga üsnagi tõenäoliselt.

Vara rõhutas, et Viasat soovib Elionilt saada oma kanalite edastamise eest õiglast tasu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474