26. mai 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

CV Keskusest otsis mullu tööd 213 000 inimest

CV Keskuse ärijuhi Kadri Johansoni sõnul on personaliotsinguga tegeleva ettevõtte kasv olnud stabiilne. Mullu otsis CV Keskuse vahendusel endale uut töökohta 213 000 inimest.

„Üldiselt on näha, et meie kasv on olnud stabiilne ning mitte nii otseselt reklaamikampaaniatest sõltuvuses,“ rääkis Johanson.

Ärijuht märkis, et möödunud aasta oli ettevõttele suurte muutuste aasta. Mille sisse mahtus omanike vahetus ning sellega kaasnenud mitmed ümberkorraldused.

Võrreldes 2006. aastaga teenis CV Keskus müügitulu Eestis ligi 4 miljonit krooni rohkem. 2006 teenis ettevõte müügitulu ligi 15 miljonit, mullu aga ligi 19 miljonit krooni.

Möödunud aastal kahekordistus aktiivsete tööpakkumiste arv võrreldes 2006. Johansoni sõnul otsis möödunud aastal aktiivselt tööd 213 000 inimest, ning keskmiselt avaldati 45 000 tööpakkumist.

Johansoni sõnul oli möödunud aastal tööotsijate seas tugevalt tunda nn palgarallist innustunud tööotsijate lainet.

Ärijuhi sõnul otsivad tööd väga laia taustaga inimesed, ning endiselt on nõutud müügi- ja teenindussektori töötajad.

"Otsivad tööd väga laia taustaga inimesed ja endiselt on kõige rohkem vaja müügi ning teenindusvaldkonna töötajaid. 2007 aasta suurima nõudlusega tõusuga uute töötajate järele paistsid silma tööstuse/tootmise ning ehituse/kinnisvara valdkonnad. Meie CV-de andmebaasis on kõige rohkem keskharidusega inimesi (61%), kõrgharidusega on 25% ning kutseharidusega 14%," iseloomustas Johanson tänapäeva tööotsijat.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474