CV-Online käive Eestis kasvas aastaga 36%

Tööportaali CV-Online'i käive Eestis kasvas
aastaga 36%, ulatudes 2007. aastal 15,4 miljoni kroonini.

Kogu CV-Online grupi käive oli eelmisel aastal üle 73 miljoni krooni, teatas ettevõte täna.

CV-Online'i registreerunud kasutajate arv Eestis oli 2007. aasta lõpus 234 000, mis on üle 20% rohkem kui aasta varem. CV-Online´i portaalis avaldati 2007. aastal rohkem kui 26 000 töökuulutust. Võrreldes 2006. aastaga kasvas avaldatud töökuulutuste arv 70%.

CV-Online'i Eesti tegevjuhi Ken Kaljase sõnul kindlustas CV-Online'i kasv 2007. aastal ettevõtte juhtivat positsiooni internetipõhisel personaliotsinguturul. „Arvestades seda, et CV-Online'i töövahendusportaalis saab iga kasutaja sisestada ainult ühe CV, on meie tööotsijate andmebaas Eesti suurim,“ ütles Kaljas.

CV-Online'i portaalil on üheksas riigis ligikaudu 1,26 miljonit kasutajat ning ettevõtte andmebaas koondab üle 1,2 miljoni CV. CV-Online'i portaalid tegutseb lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris, Rumeenias ja Venemaal. Ettevõte annab tööd rohkem kui 70 inimesele, Eestis on CV-Online´l 19 töötajat. CV-Online'i kogukäive ulatus 2007. aastal 73,5 miljonit kroonini.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised