CV-Online käive Eestis kasvas aastaga 36%

Tööportaali CV-Online'i käive Eestis kasvas
aastaga 36%, ulatudes 2007. aastal 15,4 miljoni kroonini.

Kogu CV-Online grupi käive oli eelmisel aastal üle 73 miljoni krooni, teatas ettevõte täna.

CV-Online'i registreerunud kasutajate arv Eestis oli 2007. aasta lõpus 234 000, mis on üle 20% rohkem kui aasta varem. CV-Online´i portaalis avaldati 2007. aastal rohkem kui 26 000 töökuulutust. Võrreldes 2006. aastaga kasvas avaldatud töökuulutuste arv 70%.

CV-Online'i Eesti tegevjuhi Ken Kaljase sõnul kindlustas CV-Online'i kasv 2007. aastal ettevõtte juhtivat positsiooni internetipõhisel personaliotsinguturul. „Arvestades seda, et CV-Online'i töövahendusportaalis saab iga kasutaja sisestada ainult ühe CV, on meie tööotsijate andmebaas Eesti suurim,“ ütles Kaljas.

CV-Online'i portaalil on üheksas riigis ligikaudu 1,26 miljonit kasutajat ning ettevõtte andmebaas koondab üle 1,2 miljoni CV. CV-Online'i portaalid tegutseb lisaks Eestile ka Lätis, Leedus, Poolas, Tšehhis, Slovakkias, Ungaris, Rumeenias ja Venemaal. Ettevõte annab tööd rohkem kui 70 inimesele, Eestis on CV-Online´l 19 töötajat. CV-Online'i kogukäive ulatus 2007. aastal 73,5 miljonit kroonini.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Maxima otsib KINNISVARA PROJEKTIJUHTI

Maxima Eesti OÜ

05. märts 2018

Bonava otsib ARENDUSE PROJEKTIJUHTI

Bonava Eesti OÜ

28. veebruar 2018

Uudised