Liiklusjõmm kihutas turvafirma kaubikuga 150 km/h

G4S Eesti infolehes liiklusjõmmiks ristitud
Andrei Segejev kihutas 9. mai hommikul firma logo kandva kaubikuga 150
kilomeetrit tunnis.

"Tähelepanelikud inimesed märkasid 9. mai hommikul kella 8 ajal meie firma logodega kaubikut numbrimärgiga 220ESS Raplamaal kiirust ületamas. Juhtimiskeskuse GPS-logide järgi asja uurides selgus, et kihutajaks on G4S Sularahakeskuse töötaja Andrei Sergejev," avaldas infoleht. Teate juures ilmus ka liiklusjõmmi foto.

""Enam kui tunni jooksul ei langenud sõiduki kiirus kordagi alla 130 km/h ning aeg-ajalt ulatus kiirus ligi 150 km/h," täpsustas väljaanne. Lisaks tööandja poolsele avalikul hurjutamisele sai kihutaja leivaisalt ka karistada. Kuidas nimelt, seda G4S Eesti infoleht ei täpsusta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised