Evelyn Sepa majaehitus uurimise all

Harjumaa keskkonnateenistus ja Kuusalu
vallavalitsus uurivad riigikogu liikme Evelyn Sepa kaasomandis oleva elumaja
ehitust.

Riikliku Looduskaitsekeskuse Lääne-Viru regiooni ametnik sattus maikuus Kuusalu vallas Pärispea külas ehituskeeluvööndis peale hoonele, mis oli parajasti katust peale saamas. Maja ümbruses oli lisaks tehtud ka mahukaid pinnasetöid, ehitatud maakuivendussüsteeme ja rajatud pinnasteid. Looduskaitsekeskuse andmebaasis puuduvad aga igasugused dokumendid ehituse kooskõlastamise kohta. Kinnistusregistri andmetel on Tuubi kinnistu, kus agar tegevus käib, kaasomanikuks riigikogulane Evelyn Sepp, kelle nimel on ka 1,7 miljoni krooni suurune hüpoteek Sampo panga kasuks.

Sepp selgitas, et ostis aprillis krundi, millel oli vana küün juba peal. Täpsemalt lubas Sepp teemat kommenteerida hiljem.

Kommentaaridest hoidusid ka keskkonnateenistus ning vallavalitus. Harjumaa keskkonnateenistusest öeldi, et on alustatud menetlust ning seetõttu ei ole esialgu võimalik täpsemaid kommentaare anda. Samuti on menetlust alustanud Kuusalu vallavalitsus, kuid selgitusi ei õnnestunud saada sealtki, kuna menetlusega tegelev ametnik on õppepuhkusel.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised