If: juhatuse liikme vastutus on raskesti hinnatav kindlustusrisk

If Eesti Kindlustuse vastutuskindlustuse
tootejuht Sandra Rätsepa sõnul on juhatuse liikme vastutus raskesti hinnatav
kindlustusrisk.

"Juhatuse liikme vastutuskindlustuse vastu on aeg-ajalt huvi tuntud. Ehkki Põhjamaades ning ka If grupis pakutakse juhatuse liikme vastutuskindlust, ei ole If Eesti Kindlustusel eraldi vastavat kindlustustoodet või tingimusi. Tegemist on raskesti hinnatava kindlustusriskiga. Selle mõõtmise teeb raskeks olukord, et Eestis puudub tänasel päeval piisav statistika juhatuse liikmete vastutuse tekkimise tõenäosuse hindamiseks," lisas ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised