Sepp: ei käi seaduslikku ega ebaseaduslikku ehitust

Riigikogu liige Evelyn Sepp kinnitab, et
tema krundil ei käi mingit ehitust, ei seaduslikku ega ebaseaduslikku.

"Ostsin hiljaaegu küüni koos väikese maatükiga ja võin end selle kaasomanikuks pidada vaid loetud päevad," selgitas Sepp. "Tegemist on tavalise küüniga, mis ei tohiks riivata kellegi silma ega ka suurimate loodusearmastajate meelerahu. Verivärske omanikuna on mul raske öelda, kas ja kuivõrd on vana küüni aastate jooksul remonditud. Küll mõistan, et igasugused loodusmõjud kipuvad selle materjali - puidu - vastupidavust ikka aja jooksul halvendama."

Sepa sõnul loodab ta väga, et Kuusalu vallavalitsus saab eelmist omanikku küsitledes ammendavad vastused ja kõik kahtlused saavad kummutatud.

"Kinnitan, et hiljuti omandatud krundil ei ehitata praegu midagi – ei seaduslikult ega ka ebaseaduslikult," ütles Sepp.

"Rahvuspargi patrioodina oleks mul kahju, kui see täituks koledate suurte betoonist majade ja tiheasustusega, selle asemel et säiliks rannaküladele omane puidust maalähedane hoonestus. Omalt poolt soovin selle kaitsele kindlalt kaasa aidata," lõpetas Sepp.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised