IIZI kasvatas käivet 63& miljoni võrra

Kindlustusmaakler IIZI e-kindlustuse selle
aasta viie kuuga vahendatud preemiate kogusumma on kasvanud 218 miljoni
kroonini, mis on 63 miljonit krooni ehk 41% rohkem kui mullu samal
perioodil.

Mais ületas maaklerfirma klientide koguarv rekordilise 200 000 piiri, kellest 177 686 on eraisikud ja 24 331 ettevõtted. Käesoleva aasta viie kuuga on IIZI vahendatud preemiate kogusumma kasvanud 218 miljoni kroonini, mis on 63 miljonit krooni ehk 41% rohkem kui mullu samal perioodil, teatas ettevõte.

„Oleme järjepidevalt kasvatanud nii oma klientide arvu kui käivet ning suutnud hoida kasvuprotsendi üle 40 juba terve käesoleva aasta, mis näitab, et inimesed usaldavad nii meid kui meie tooteid,“ rääkis IIZI e-kindlustuse juhataja Risto Rossar, kelle hinnangul on taolise kasvutempo säilitamine praeguses jahenenud majanduskeskkonnas piisavalt motiveeriv väljakutse.

„Usun, et firma jätkuvale kasvule on soodsalt mõjunud inimeste teadlikkuse suurenemine neid ümbritsevatest riskidest ning IIZI teenusteportfelli pidev laienemine,“ sõnas Rossar. IIZI tooted on lisaks Internetile saadaval ka näiteks valdavas osas suurematest kütusetanklatest ja autoregistrikeskustest üle Eesti.

Eesti suurima kindlustusmaaklerfirma IIZI e-kindlustuse osa kindlustusmaaklerite turul on ligikaudu 23%. Ettevõtte käive oli 2007. aastal üle 62,3 miljoni krooni. Firma sõlmis eelmisel aastal üle 240 000 kindlustuslepingu ehk keskmiselt 657 lepingut päevas ning vahendas 425 miljoni krooni ulatuses kindlustusmakseid, mis moodustab 11,4% Eesti kahjukindlustuse turust. IIZI e-kindlustusel on kokku 202 017 klienti, kellest 177 686 on eraisikud ja 24 331 ettevõtted. Firmas töötab kokku 97 töötajat.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised