Skanska eksjuht: vaevalt sealt kasumit tuleb

Skanska EMV endise
ehitusdirektori Tarmo Lige sõnul on Facio Ehitusel võimalik käesoleval
aastal ehitustööde netokäivet 6 protsenti tõsta, juhul kui ettevõte on piisavas
mahus suuri lepinguid sõlminud, kuid kasumisse ta ei usu.

„Käivet võivad nad ju tõsta, kui nende eesmärgiks on ainult käibe tõstmine, aga vaevalt sealt kasumit tuleb,“ kommenteeris Lige aripaev.ee küsimust, kas Facio Ehitusel on lootust täita oma prognoos tõsta käesoleval aastal ehitustööde netokäivet kuue protsendi võrra.

Mehe sõnul sõltub käibe tõus eelkõige ettevõtte portfellist. „See sõltub nende portfellist. Ma ei ole nende eelmise aasta käibega kursis, aga kui nad on sõlminud endale piisavas mahus lepinguid, on see teoreetiliselt võimalik,“ sõnas ta.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised