Vasalemmas müüdi kortereid alla turuhinna

Harju Elu andmetel müüs
Vasalemma eelmine vallavalitsus Mart Metsa juhtimisel 68 vallale
mittevajalikku korterit veidi all miljoni krooniga. Praegune vallavanem peab
teguviisi kuritegelikuks.

"Osa kortereid müüdi selgelt alla turuhinna ja see on kuritegelik," tõdes Vasalemma valla praegune vallavanem Kaido-Allan Lainurm.

Korterite müügiga alustas eelmine vallavalitsus alates 2005. aastast tänaseni 907 000 Eesti krooni eest müüdi maha 68 korterit. Osa kortereid müüdi 6000- 8000 krooniga, osa veidi kallimalt ehk umbes 20 000 - 30 000 krooni eest.

Vasalemma vald on suurim kinnisvarahaldaja, evides peale 68 korteri müüki veel 107 korterit erinevates majades. Enamik valla korteritest kuulus varemalt vene sõjaväe elamufondi, mis vägede väljaviimisel läksid üle valla haldusalasse. Praegu 107 korterid täidetud üüri mitte maksvate elanikega ja praegune vallavalitsus peab paremaks neile üleliigsed korterid veelgi ära müüa. Enda käsutusse jäetakse 107-st umbes kolmandiku.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised