Q Vara tütar vaevleb maksuvõlas

Q Vara tütarfirma Q Ehituse maksuvõlg, mis
veel juuni alguses ulatus 4,8 miljoni kroonini on juuni viimase päeva seisuga
krediidiinfo maksehäireraporti andmetel kasvanud, ületades kuue miljoni krooni
piiri.

Q Ehituse maksuvõlg on juuni lõpu seisuga 6,01 miljonit krooni, lisaks on ettevõttel ka intressivõlg. Maksehäireregistrisse on ilmunud ka 12 liisinguvõlga kuupäevaga 15.05.2008 ja üks liisinguvõlg kuupäevast 22.04.2008. Võlasummad jäävad 1001-5000 ja 10 001-50 000 krooni vahele.

1. juuni seisuga võlgnesid Q Vara omanikud SLProductions ja Marine Systems ligi 2,8 miljonit krooni makse. Kuu lõpu seisuga oli üks omaniku SLProductions maksuvõlg krediidiinfo andmetel 2,45 miljonit krooni ning ettevõte omab lisaks ka intressivõlga. Ka on SLProductionsil esitamata üks või enam maksudeklaratsiooni.

Krediidiinfo andmetel Q Varal endal tänase päeva seisuga maksuvõlg puudub.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised