ERGO lõpetas koostöö IIZiga

Alates juulikuust lõpetas ERGO Kindlustus
koostöö IIZi Kindlustusmaakleriga seoses IIZi poolse koostöölepingu olulise
rikkumisega.

Koostöölepingu lõpetamise tingis asjaolu, et IIZi on omal algatusel lõpetanud ERGO liikluskindlustuse pakkumise klientidele ja seda viidates asjaolule, et ta ei pea ERGO kokkulepitud vahendustasu piisavaks, teatas ERGO. Liikluskindlustuse uue vahendustasu määra 5% olid ERGO Kindlustus ja IIZi Kindlustusmaakler kokku leppinud maikuu alguses.

Koostöö lõpetamise tõttu pole edaspidi võimalik ERGO Kindlustuse kindlustuslepinguid IIZi Kindlustusmaakleri vahendusel sõlmida.

Juhatuse liige Sergei Vahnitski sõnul ei pea ERGO võimalikuks jätkata koostööd ettevõttega, kes ühepoolselt loobub allkirjastatud lepingu täitmisest. „Meie silmis on IIZi kindlustusmaakler oma usalduse kaotanud, sest ei pea kinni sõlmitud kokkulepetest. IIZi Kindlustusmaakleri poolne ERGO teenuse pakkumata jätmine klientidele on ERGO ja kõikide klientide huve kahjustav. See sai põhjuseks, miks loobusime koostööst kõikide kindlustusliikide vahendamisel. Ei oleks uskunud, et vahendustasu vähendamise pärast loobub IIZi kindlustusmaakler kliendi huvide eest seismisest ning seab esiplaanile oma ärihuvid. Põhjendus, et ERGO pakutud vahendustasu on liiga madal, on arusaamatu. Üle poole maakleritest jätkavad ERGOga koostööd hoolimata vahendustasu muudatustest. See annab märku, et suuremale osale maakleritest on oluline kliendi jaoks kvaliteetse teenuse pakkumine seeläbi, et vahendavad kliendile võimalikult suure valiku seltside kindlustuspakkumustest," lausus juhatuse liige Sergei Vahnitski.

Klientide jaoks toob koostöö lõpetamine kaasa muutuse senises suhtluspartneris. Kui varem saatis kliendile makseteatised ja kindlustuspakkumused maaklerfirma, siis koostöö lõppemise järel saadab pakkumused ja makseteatised kliendile ERGO. Seega jääb kõikidel ERGO praegustel klientidel alles võimalus saada infot ERGO kindlustuspakkumuste kohta ning langetada selle põhjal otsus edasise kindlustuspartneri suhtes. Uued kliendid saavad ERGO kindlustuspakkumusi ja infot ERGO 54 kontoris üle Eestis.

Lepingu täitmisest ühepoolselt loobumisega on IIZi Kindlustusmaakler jätnud kliendid omal äranägemisel ilma võimalusest sõlmida ERGO liikluskindlustust ning pikendada ERGOs sõlmitud poliise. „ERGO liikluskindlustuse vahendamisest ühepoolset loobumist ei saa pidada kliendi huvide eest seismiseks, sest just ERGO liikluskindlustus võib oma hinna ja kvaliteedi suhtega ning tasuta puksiiriabiga olla paljudele klientidele parim valik. Enam ei saa kindlustusvõtja olla kindel, et maakleri tehtud valik on tema jaoks parim, sest kogu turu valikut IIZI Kindlustusmaakler enam ei esinda,” märkis Sergei Vahnitski.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised