Baltikumi põhuehitajad kohtusid Leedus

Sellel nädalavahetusel toimus teine
Baltikumi põhuehitajate kokkutulek. Üritus leidis sel korral aset Leedus,
Kaunase lähistel Zapyskises, peagi valmivas suures põhumajas.

Kohale olid tulnud ehitajad ja huvilised üle Leedu, samuti 5 Eesti esindajat, vahendas Bioneer. Ürituse käigus peeti ettekanne äsja lõppenud projekti "Põhuehituse edendamine Baltimaades kliimamuutuste mõju vähendamiseks" kohta.

Veel tutvustati kokkutulekul erinevate meetoditega saadavaid naturaalseid värve, külastati nelja erinevat põhuehitist ning tehti ka ühele neist majadest praktilise töötoa käigus poole päevaga välisseina kolmas savikrohvi kiht. Kohtumisel räägiti ka tuleviku- ja koostööplaanidest.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised