Londoni kalleima maja ostis Moskva linnapea naine

Londoni suurim ja kalleim eramu peale
Buckinghami paleed müüdi 50 miljoni naela (984 miljoni krooni) eest Moskva
linnapea naisele Jelena Baturinale.

Naine võis tühist väljaminekut endale lubada, kuna peale selle, et ta on Moskva linnapea abikaasa, on ta ka Venemaa rikkaim naine, kelle varade väärtus ulatub üle kolme miljardi dollari (29 miljardi krooni), vahendas Newsru.

Hetkel on maja olukord nutune. Pärast seda kui majaga tegelenud arendaja ostis maja ühelt araabia perekonnalt läinud aasta juulis, ei ole maja hoolitsetud ja see on hakanud lagunema. See aga ei takistanud mehel maja hinda aastaga pea kahekordistamast. Mullu oleks maja saanud 32 miljoni naelaga (629 miljoni krooniga).

Maja on kolmekorruseline. Seal on 90 tuba, millest 25 on magamistoad. Maja suurim ruum on 70jalane ballisaal.


Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised