Kaubamaja: vangide vabastamine ei mõjuta turvalisust

Kaubamaja turvajuht Tannar Tiitsar
avaldas arvamust, et massiline vangide ennetähtaegne vabastamine ei
mõjuta Kaubamaja turvalisust kuigivõrd.

Tiitsar leidis, et vangide ennetähtaegsel vabastamisel pole otsest seost varguste hulga ega korrarikkumistega, sest need inimesed, kes varastavad, teevad seda niikuinii ning varem või hiljem pääsevad nad uuesti vabadusse.

„Inimesed, kes varastavad, teevad seda niikuinii,“ ütles Tiitsar.

Enamus korduvalt varastavatest inimestest on narkomaanid ning nad varastavad karistusest olenemata, rääkis Tiitsar aripaev.ee-le ja lisas, et korrarikkumisi iseloomustab samasugune tsükkel nagu vargusi.

Politseiamet ei andnud täna vangide ennetähtaegse vabastamise teemal kommentaari, kuna ameti spetsialistid olid koosolekutega hõivatud. Möödunud nädalal ütles siseminister Jüri Pihl, et kulude kokkuhoiu vajadus sunnib 2009. aastal politsei koosseisu vähendama.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised