1. august 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EMT-l 30 000 klienti rohkem

Elisa teatas täna, et on kümnendiku võrra II kvartalis klientide arvu suurendanud. EMT kirjutas sama aja jooksul enda arvele 30 000 klienti ja Tele2 ligi 8000, kliente teistele operaatorile kaotanud ei ole enda sõnul keegi.

EMT jae- ja partnerturunduse osakonna juhataja Anne Muldme ütles aripaev.ee-le, et EMT fookus on eelkõige lepingulistel klientidel, kelle arv kasvas selle aasta II kvartalis võrreldes aastataguse ajaga 30 000 võrra.

Tele2 avaldas 23. juulil pressiteate, kust võib välja lugeda, et teises kvartalis liitus operaatoriga 7 800 uut klienti. Ettevõtte sõnul näitasid teises kvartalis tugevat kasvu nii klientide kõneminutid kui mobiilse andmeside tarbimine, viimane kasvas võrreldes 2007. aasta sama perioodiga ligi 50%.

Tele2 Eesti juhatuse esimees Toomas Tiivel ütles tulemusi kommenteerides, et tal on hea meel selle üle, et konkurentidelt õnnestus võita nii era- kui ärikliente.

Elisa juhatuse liige Andrus Hiiepuu sõnul võitis Elisa kliente juurde eelkõige noorte seast ja äriklientide arvelt. „Äriklientidest on enim kliente lisandunud kaubanduse, transiidi- ja kindlustussektorist. Elisa klientide arv kasvas ka selle aasta esimeses kvartalis kõige enam ning usume, et see tendents jätkub ka edaspidi," sõnas Hiiepuu.

AS Tele2 Eesti käive ulatus selle aasta teises kvartalis 454 miljoni kroonini ja kulumieelne ärikasum 135 miljoni kroonini. Tele2 klientide arv jõudis teises kvartalis 502 600 kliendini.

Tehnilise Järelevalve Amet avastas juunis Tallinnas korraldatud mobiililevi kvaliteedi mõõtmiste tulemusel, et kolme suurema mobiilioperaatori võrgud on võrdsel tasemel.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474