Soome ekspeaminister Lipponen asus Nord Streami teenistusse

Endine Soome peaminister Paavo Lipponen
sõlmis Vene-Saksa gaasijuhtmefirmaga Nord Stream üheaastase
konsultatsioonilepingu.

Lipponen vastutab suhete vahendamise eest Soome otsustajatega ning tema ülesandeks on kiirendada projekti liikumise protsessi Soomes. Ekspeaminister rõhutas, et tegu ei ole tööandja suhtega, vaid ta teenib ettevõtted iseseisva koordinaatorina, vahendasid ERR Uudised.

Lipponen ei näe selles mingit vastuolu, et ta endise peaministrina astub tugevalt politiseeritud ja vaieldava projekti teenistusse. "Tuleb meelde tuletada, et minu ametiajast on möödas üle viie aasta. Mind ei saa enam pidada siseringi inimeseks," põhjendas Lipponen.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised