Lainsalu soovitab noortel õppida psühholoogiat

Myygiproff.ee looja ja müügikoolitaja Ekke
Lainsalu soovitaks noortel inimestel õppida psühholoogiat, kuna see on
praktiline ja universaalne.

„Kui aga ma peaksin mõne soovituse andma, siis kindlasti tuleb kasuks psühholoogia õppimine, kuna see on niivõrd universaalne ja praktiline valdkond, mida läheb vaja igas sfääris,“ sõnas Lainsalu aripaev.ee-le antud kommentaaris.

Teisalt rõhutas müügikoolitaja eriala valimisel selle südameläheduse ja perspektiivikuse silmas pidamist. „Noort inimest, kes soovib end teostada näiteks muusikas või kunstis ja omab ka selles talenti, ei naudi ilmselt näiteks logistika õppimist. Igal alal on omad perspektiivid.“

Aripaev.ee küsis tänase päevaküsimuse raames, mida soovitaksite õppida noortel.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised