2. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansa Liisingu juht läheb Amservi tagasi

Kolm aastat Hansa Liisingut juhtinud Mart Mägi lahkub oktoobrist ettevõtte juhi kohalt, uueks väljakutseks saab Toyotade ja Lexuste edasimüüja Amserv Grupi liidripositsioonile viimine.

Mägi, kes on kolm aastat juhtinud Hansa Liisingut, lahkub ettevõttest, võttes vastu uue väljakutse, milleks on Amserv Grupi juhtimine. Mägi on ka enne Amserv Grupi palgal olnud. Nimelt töötas Mägi 12 aastat tagasi Amserv Grupi finantsdirektorina.

"Lahkun juba oktoobris. Tegemist on suure ettevõttega, millel on kaksteist müügisalongi, 2,4 miljardi kroonine käive ja 460 inimest. Inimeste arvult on ettevõte suurem kui Hansa Liising ja Hansa Varakindlustus kokku,“ rääkis Mägi uuest töökohast aripaev.ee’le.

Mehe sõnul talle konkreetset mantlipärijat tulemas ei ole. Tema koht kaotatakse ettevõttest. „Hansa Liisingut hakkavad juhtima kaks meest. Jan Andresoo kindlustuse poolelt ning Gunnar Toomemets autoliisingu poolelt.

"Amserv tegi pakkumise õigel ajal. Kui vaadata minu endisi töökohti, siis on see tööaeg olnud ca 3 aastat. Selle ajaga jõuad välja töötada strateegia ning ka selle tulemusi näha," sõnas Mägi.

Juhi sõnul on tal kahju Hansa Liisingust lahkuda, seda eelkõige toreda meeskonna tõttu.

Uuel kohal on Mäel plaanis luua strateegia, mis viiks autokontserni Eestis esimesele kohale. „Minu teada on Amserv Grupp praegu kolmandal kohal. Selgeks sihiks silme ees on viia ettevõte number 1 autokontserniks Eestis,“ sõnas Mägi optimistlikul toonil.

Amserv Grupi omanik ja juhatuse esimehe Raivo Küti sõnul tuleb Mart Mägi ettevõttesse tegevjuhiks ja juhatuse liikmeks.

„Mart Mägi tuleb Amserv Grupi tegevjuhiks. Tema tegeleb rohkem sisepoole, mina välispoolega,“ rääkis Kütt uuest töökorraldusest Amserv Grupis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474