3. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uudam: Ambient Sound Investments pakkus suurimaid väljakutseid

Enne Ambient Sound Investmentsi (ASI) tööle asumist puhkusel viibiv Margus Uudam ütles aripaev.ee-le, et valis ASI, kuna selles töös tõotab talle laekunud pakkumistest enim võimalusi ja väljakutseid olla.

„Pärast Jaotusvõrgust lahkumist sain mitmeid pakkumisi, ent ASI oma pakkus neist kõige suuremaid võimalusi ja väljakutseid,“ ütles Uudam, kes juhtis OÜ Jaotusvõrku pea neli aastat.

Küsimusele, miks ta otsustas töökoha vahetamise kasuks, vastas Uudam, et parim mida tal Jaotusvõrgule ja Eesti Energiale pakkuda oli sai antud ja töö tehtud.

Margus Uudam alustab ASI otseinvesteeringute juhi kohal 15. septembril. „Esiteks, jätkan aktiivset arendustööd ASI investeeringuportfelliga, kus täna on kokku 21 rahvusvahelist tehnoloogiaettevõtet. Teiseks, senised rahvusvahelised otseinvesteeringud on hea pinnas investeerimaks lähiregiooni ettevõtetesse väljaspool tehnoloogiasektorit,“ ütles Uudab, kui aripaev.ee uuris tema plaanide kohta uuel ametipostil ning lisas, et sedalaadi investeeringutega alustamiseks on täna majanduskonjunktuur sobiv.

Küsides, et kuidas kommenteerib Uudam palganumbrit, mis uutele võimalustele ja väljakutsetele lisaks tuleb, ütles mees: „See on kindlasti rahvusvahalisel tasemel ja piisavalt motiveeriv.“

Kuni uue juhi valikuni OÜ Jaotusvõrgus täidab juhataja kohuseid Jaotusvõrgu võrguhalduse juht Tarmo Mere.

ASI loodi 2003. aastal eesmärgiga hallata ja edasi investeerida internetisuhtlusfirma Skype eestlastest loojate vara, aktiivset investeerimist alustati 2006. aasta aprillis. Tänaseks on ASI kasvanud erinevate valdkondade tippspetsialistidest koosnevaks investeerimisettevõtteks.

ASI on rahastanud kokku 21 käivitusjärgus olevat tehnoloogiaettevõtet maailma eri paigus – Aasias, Ameerikas, Lääne – ja Ida-Euroopas (sealhulgas Eestis), Soomes ja Venemaal. Edukalt on alustanud ka 2007. aasta sügisel loodud ja tehnoloogiaarendusele keskendunud ASI Inkubaator, kus paljulubava ideega projektidest vormitakse isetoimivaid tehnoloogiaettevõtteid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474