Merkel tahab tippjuhtidelt võtta aktsiaboonused

Saksamaa liidukantsler Angela Merkel kutsus
septembris kokku töörühma, mis peaks aasta lõpuks esitama ettepanekud
juhtivtöötajate palkade piiramiseks.

Äripäeva septembri infoleht Tööjõuturg kirjutab, et Saksamaa valitsusparteid on üksmeelel selles, et tippjuhtide ülepaisutatud boonuspaketid tuleb kontrolli alla võtta, ja seda eelkõige osas, mis puudutab ettevõtete aktsiate rakendamist boonusskeemides. Töörühma juhib parempoolsete esindaja Otto Bernhard.

Merkel tahab tippjuhtide palkadele karmimad reegleid kehtestada, sest senise süsteemi tõttu ei jälgi juhid ettevõtte arendamisel pikemat perspektiivi. "Kui 90 protsenti tippjuhi sissetulekust tuleb börsilt, huvitab neid vaid lühiajaline börsitõus, sest siis on nende sissetulek suurem," on ta kommeteerinud.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised