Saaremaad on tabanud koondamislaine

Tänavu on Saare maakonnas koondamise,
pankroti või ettevõtte likvideerimise tõttu kaotanud töökoha 161 inimest,
kellest 134 on juba praegu ametist vabastatud ning 27 on enne koondamistähtaega
veel viimaseid nädalaid tööpostil, kirjutas Meie Maa.

“Koondamislaine on sel aastal ikka ääretult suur,” lausus tööturuameti Saaremaa osakonna juhataja Kaie Lepp.

Kui eelmisel aastal võis koondamisi loetleda ühe käe sõrmedel, siis tänavu on ettevõtted vabastanud töötajaid ametist kümnete kaupa. “Housemaker 16, Orissaare internaatkool 24, Adniel 13, Nasva Pagar 8,” loetles Lepp viimase aja suuremaid koondamisi ning lisas, et tema andmeil oli kokku registreeritud töötuid augustikuu lõpus 428, mis on 100 inimese võrra rohkem kui mullu samal ajal.

“Turul on palju head ja kogenud tööjõudu, kes ainult ootavad pakkumisi,” lausus Lepp ning lisas, et inimesed ei saa ametiposti suhtes enam nii valivad olla kui mõni aeg tagasi, sest vabade töökohtade loetelu on tublisti vähenenud

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised