BÖRSid Euroopas: heal lapsel mitu nime

Tänase avanemisejärgse reaktsiooni kohta
Euroopa börsidel võib öelda, et heal lapsel mitu nime.

Tänast turgude plussis avanemist võib nimetada kergendusralliks. AIG päästeti, Lehman Brothersi mõned üksused oastis ära Barclay’s. Seda võib ka kutsuda surnud kassi põrkeks. Kukkusid turud nõnda kõrgelt, et loomuliku reaktsioonina tekkisid põhjaõngitsejad, kes turgu üles ostsid.

Tänast rallit veavad pangaaktsiad ja kindlustusseltside omad, mis avanesid 5-10 protsenti eilsetest sulgemishindadest kõrgemal. Juhtivad Euroopa indeksid näitasid 0,2-1,8protsendist tõusu. Rootsi börs avanes suhteliselt nõrgalt, tõustes 0,2 protsenti. Soome börs alustas aga 0,6protsendise langusega.

Osale arutelus

  • Haldusuudised.ee

Toetajad

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris

Jälgi Kinnisvarauudiseid sotsiaalmeedias

RSS

Toetajad

Valdkonna töökuulutused

Uudised